ANTALYA / DEMRE - ÇEVRELİ BOZOĞLU-TARKUN İMAM HATİP ORTAOKULU

ÇEVRELİ BOZOĞLU-TARKUN İMAM HATİP ORTAOKULU

Çevreli Mahallesi
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, Herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Ulaşım
Sabah saat 08.00 de mahallemizden Antalya´ya, Antalya´dan saat 14.30 da Demre´den 17:45 de hergün ulaşım sağlanmaktadır
Çevreli Mahallesi Demre / Antalya
Antalya´ya 165 km, Demre´ye 20 km